Istanbul Islak Mendil Üreticileri, Ankara Toz Dolum, Izmir Paketleme

Tek kullanımlık lokanta, restaurant ve cafe ambalaj malzemeleri, ıslak ve kolonyalı mendil, baskılı kürdan, perforeli tuz karabiber paketleme

Firma Baskılı Peçete ve Islak Mendil Üretimimiz Hakkında

f:id:islakmendil:20151129022801p:plain

             Firmalar kendilerini müşterilerine daha iyi tanıtmak, daha iyi bir izlenim bırakabilmek için bazı stratejiler geliştirmektedir. Bu stratejilerden biriside şirket logolarını çeşitli ürünler üzerine baskı yaparak daha geniş kitlelere adını duyurmaktır. Diyaroğlu Paketleme olarak tek kullanımlık baskılı ürünleri hizmetinize sunuyoruz.

 

             Örneğin geniş bir işyeri ağında bir çok departman bulunmaktadır. Bu departman da çalışan elemanlar gelen müşterilerin kendilerini daha iyi tanıması için yaka isimliği takmaktadırlar. Yaka isimliği çalışanın adını soyadını ve yapmış olduğu görevi tanımlarken müşteri ile olan ilişkilerinde tanıtım aracı olmaktadır.

 

f:id:islakmendil:20151124003705j:plain

 

             Bu ürünler içerisinde bir çok firma logo ve marka baskılı ürünler yer almaktadır. Tişörtler, rozetler, seramik ürünler, bayraklar, çeşitli plaketler, kalemler, anahtarlıklar ve hatta USB bellekler üzerinde firma tanıtım logoları yer almaktadır. Baskılı peçete, baskılı ıslak mendil, kolonyalı mendil, stick tuz, kare tuz, stick şeker gibi ürünler de bu baskılı tek kullanımlık ürünler arasına girmektedir. Ayrıca sıvı kozmetik, gıda ve medikal ürün paketlemesi, sachet dolum, karabiber, pul biber, tarçın, kekik, tavuk harcı, köfte harcı, pizza baharatları gibi gıda toz dolum ürünleri ile ketçap mayonez gibi gıda ürünleri de el değmeden hijyenik olarak paketlenmektedir. İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve Adana başta olmak üzere tüm şehirlere ambar ve nakliye ile ürünlerin gönderimi sağlanmaktadır. Ucuz fiyat ve kaliteli ürün politikası ile hareket eden firmamızın websitesine göz atmak ister misiniz?

 

            Çeşitli ölçülerde roll-up denilen baskı ürünleri genellikle davetler, toplantılar, sunumlarda kullanılmak üzere firmayı simgeleyen marka ve logo ve resim barındırabiliyor. Aynı şekilde metal yüzeylere tutunabilen, magnet baskı adı verilen ürünler üzerinde firma bilgileri yazdırılabilir.

 

            Bu ürünlerden başka firmaların fiyat indirimlerini müşterilerine duyurmak için insört ilanlar, antetli kağıt, broşür, takvim, katalog ve kitap ayıraçları gibi ürünler üzerine de firmalar logolarını ve markalarını duyurmak için kullanılmaktadır.